Despre noi

SERV-CONSULT SSM S.R.L. a fost înfiintata în dorinta de a sprijini societatile comerciale (indiferent de numarul de angajati) în domeniile securitatii si sanatatii în munca (protectia muncii) si al situatiilor de urgenta (P.S.I.), oferind certitudimea obtinerii celor mai bune metode de identificare a nevoilor reale din cadrul acestora.

Compania noastra are o experienta de peste 10 ani, administratorul societatii (conducatorul serviciului extern de prevenire si protectie) are o experienta de 25 ani în domeniul securitatii si sanatatii în munca, este evaluator de riscuri înca din anul 2004, a urmat cursurile impuse de legislatia în vigoare pentru obtinerea nivelului superior de pregatire, este autorul unei carti publicate referitoare la evaluarea riscurilor profesionale, a sustinut 6 comunicari în cadrul unor simpozioane nationale.

Echipa Serv-Consult este formata din inspectori SSM si SU, toti îndeplinind conditiile de pregatire în domeniile securitatii si sanatatii în munca si al situatiilor de urgenta.

Datorita pregatirii si seriozitatii de care au dat dovada membri echipei Serv-Consult SSM, au reusit ca pana la inceputul anului sa consilieze, pe baza de contract de prestari servicii, un numar de peste 400 societati comerciale, multe dintre ele fiind recunoscute pe plan national si international (vezi portofoliul).

Sedinta Serv-Consult SSM
0
0
0
0

Specialiști în domeniul securității și sănătății în muncă

Inspectori în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Evaluatori ai riscurilor profesionale pentru securitatea şi sănătatea lucrătorilor

Auditor intern pentru sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupationale

Cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor

Coordonatori în materie de securitate şi sănătate pe durata realizării lucrărilor în şantierele temporare sau mobile

Auditor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Inspector protecţie civilă

Societatea noastra dezvolta parteneriate cu persoane fizice sau juridice în domeniile: ISCIR, masuratori de verificare a rezistentei si dispersiei la împamântare (buletine PRAM), medicina muncii, echipamente PSI, echipamente individuale de protectie. Având în vedere colaborarea societatii noastre cu persoanele sau societatile mai sus mentionate, putem facilita beneficiarilor nostri încheierea unor contracte cu reduceri substantiale pentru aceste domenii.